Γιωργος Νταβουτιαν interview

Ακόμα ένας πολύ καλός bmx rider από την Καλαμάτα μας εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του και χωρίς δεύτερη σκέψη σας τον παρουσιαζουμε. Ο Γιώργος Νταβουτιαν προτιμάει περισσότερο να κάνει σε χωμάτινα άλματα, miniramps και ράμπες άλλα δεν λέει ποτέ όχι για street με την παρέα του στα locals spots που έχει η πόλη του. Πάρτε μια μικρή γεύση από τον Γιώργο και ευχόμαστε σύντομα ο Δήμαρχος να τους φτιάξει κάποιο πάρκο που τόσο καιρό το ζητάνε.

1)Όνομα - ηλικία – περιοχή; Γιώργος Νταβουτιάν, 17, Καλαμάτα.

2)Πρώτη ανάμνηση με το bmx? Σε ένα festival στην Αθήνα που είχα πάει με τους γονείς μου.

3)Πρώτος Έλληνας bmxάς που είδες και πωρώθηκες; Ήταν ο Jason Eustathiou όταν είχε έρθει στην Καλαμάτα.

4)Αγαπημένο web video που είδες πρόσφατα και γιατί; Το edit του Alex Donachie γιατί μ αρέσει να βλέπω τι γίνεται και στον χώρο του bmx στο εξωτερικό αλλά και ήταν και ένα από τα πρόσφατα που βγήκαν αυτές τις μέρες.

5)Ποιος Pro θα ήθελες να έρθει στην Ελλάδα και να κάνετε μαζί; Ο Stevie Churchill διότι είναι ένας από τους αγαπημένους μου riders.

6)Τελευταίο πράγμα που αγόρασες για το bmx σου; Ήταν ρουλεμάν μεσαίας.

7)Ρεκόρ ωρών καψίματος σε website - σε ποιο; Κυρίως το facebook γιατί μιλάω συνέχεια με την παρέα μου και με άτομα που είναι εκτός Καλαμάτας.

8)Πως βλέπεις τα πράγματα στο χώρο του βμχ; Πολύ Θετικά, το επίπεδο συνέχεια ανεβαίνει και ολο και περισσότεροι ασχολούνται, εάν υπήρχε και βοήθεια από μεγαλύτερους πχ Δημάρχων κτλ πιστεύω πως θα υπήρχε περισσότερο ενδιαφέρον και σεβασμός σε αυτό το άθλημα.

9)Αγαπημένο μέρος για bmx στην Ελλάδα; Αν και δεν έχω καταφέρει να ταξιδέψω σε πολλά μέρη για να κάνω bmx, το μέρος που με εντυπωσίασε πιο πολύ και μέχρι στιγμής είναι το αγαπημένο μου είναι το warehouse στην Αθήνα.

10)Πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς; Τρώω ενα καλό πρωινό.

11)Ποιός είναι η αιτία να είσαι αυτό που είσαι στο bmx; Οι φίλοι μου.

12) Πως είναι να κάνεις bmx στην πόλη σου σε σχέση με άλλες περιοχές που έχεις πάει? Το να κάνω bmx στην πόλη μου είναι κάτι καθημερινό, σε άλλα μέρη είναι συναρπαστικό γιατί είναι διαφορετικά σπότ, άλλες παρέες.

13) Έχεις κάποιον χορηγό? Όχι αλλά είναι ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μου.

14) Ποια είναι η γνώμη σου για τους χορηγούς? Πιστεύω πως ένας χορηγός είναι η μεγαλύτερη βοήθεια που μπορεί να δοθεί σε έναν rider.

15) Θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιους? Κυρίως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ηλία Μερτή για το ενδιαφέρον του, τους φίλους που με στηρίζουν πάντα και για την μεγάλη βοήθεια του πατέρα μου.

category: