BCN DUB JAM TRIP

Πριν από 15 μέρες περίπου επισκέφτηκα την πόλη της Βαρκελώνης με μερικούς φίλους κυρίως για το γεγονός ότι το γνωστό σε όλους DUB jam γινόταν εκεί.
Αν και όλοι πετάξαμε με διαφορετικές πτήσεις, καταφέραμε εύκολα να συναντηθούμε στο κέντρο της πόλης και να βρούμε κάπου να μείνουμε. Χωρίς να χάσουμε χρόνο βγήκαμε μια γρήγορη βόλτα εκεί γύρω και επιστρέψαμε στο hostel για να ξεκουραστούμε.

Μιας και το jam ήταν την Κυριακή αποφασίσαμε να επισκεφτούμε μερικά γνωστά spots και όχι μόνο ,έτσι ξεκινήσαμε με όρεξη το επόμενο πρωί ,προς μεγάλη έκπληξη όλων μας ο Φιλιππάκος παρανόμησε καθώς οδηγούσε το ποδήλατο του στο πεζοδρόμιο, έτσι ο αστυνόμος που περιπολούσε εκεί κοντά με την τρομερή vespa του αποφάσισε να του δώσει το πρόστιμο τον 30 ευρώ. Προσπαθήσαμε να του εξηγήσουμε ότι ήταν η πρώτη μέρα μας εκεί και ότι είμαστε τουρίστες αλλά η απάντηση του ήταν ''αυτό είναι πρόβλημα σας ,εγώ είμαι ο νομός εδώ '' και έβγαλε το πτυσσόμενο γκλοπ του και καθώς προσπαθούσε να το ανοίξει μας έλεγε ότι αν πούμε κάτι ακόμα θα μας χτυπήσει με αυτό .Με τα πολλά οι ενισχύσεις κατάφτασαν και μετά από μίση ώρα μας άφησαν να φύγουμε πληρώνοντας 15 ευρώ.
Μέσα στις 2 δυο μέρες που εξερευνούσαμε την πόλη συναντήσαμε πολλούς γνωστούς bmxαδες, αράξαμε και κάναμε μαζί τους ποδήλατο .Όλοι είχαν έρθει για τον ίδιο σκοπό και είχαν ιδία όρεξη με εμάς.

Η Κυριακή έφτασε και όλοι ήταν έτοιμοι για το jam εκτός από τον καιρό καθώς όλη τη μέρα έβρεχε συνεχώς ,έτσι ήταν μια καλή ευκαιρία να κάνουμε μια βόλτα στο κέντρο με τα πόδια να επισκεφτούμε μερικά coffee shops και γενικότερα να ξεκουραστούμε αφού το jam θα γινόταν την επομένη μέρα.

Δευτέρα πρωί ο ήλιος έλαμπε και ετοιμαστήκαμε και συναντήσαμε μερικούς riders στην κεντρική πλατιά Macba και μετά από λίγο ζέσταμα εκεί ξεκινήσαμε να πάμε στο σημείο συνάντησης .
Όταν φτάσαμε δεν πιστέψαμε στα μάτια μας ,τόσοι πολλοί bmxαδες μαζεμένοι για ένα session!! Αμέσως ξεκινήσαμε να κάνουμε ,το κλίμα ήταν τόσο ήρεμο και ο ήλιος τόσο ζεστός που σχεδόν δεν πίστευες ότι βρίσκεσαι εκεί .Μετά από καμία ώρα ξεκινήσαμε για το επόμενο spot το όποιο ήταν φοβερό αλλά δυστυχώς οι φύλακες του super market έφτασαν σε 5 λεπτά και αναγκαστικά φύγαμε .Μετά από εκεί το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι ένα δίωρο κυνηγητό με την αστυνομία που όπου και αν πηγαίναμε μας καταδίωκε …αυτό που μπορώ να πω για το dubjam είναι ότι αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις το συναίσθημα να βρίσκεσαι ανάμεσα σε τόσους διαφορετικούς ανθρώπους που κάνουν αυτό που κάνεις και αγαπάς και εσύ!! Με μια λέξη …ελευθερία .Ελευθερία και μάλιστα απόλυτη ,νιώθεις άτρωτος, οι δρόμοι σου ανήκουν ,κάνεις δεν μπορεί να τα βάλει μαζί σου!
Τέλος επιστρέψαμε στο αρχικό σποτ και μετά από ένα γρήγορο session ,ήταν η ώρα να ανακοινώσουν τους νικητές ,προς χαρά όλων μας ο Φιλιππάκος κέρδισε την τρίτη θέση ,όλοι ήταν χαρούμενοι, όλοι ένιωθαν νικητές .Το να μοιράζεσαι ένα session με 500 τουλάχιστον άτομα σε κάνει να νιώθεις και συ νικητής

Κατάφερα να τραβήξω μερικές φωτοργαφίες με την GoPro μου...τσεκάρετα!!.

Alin

BARCELONA

BCN beach

Bros

Catfish say hello

Catfish serfing

Chilling

Filip phone time.

Filip rolling

Filip touch the floor

Filip hop

Friends

John going in

Macba life

On the road to spot 2

On the road to spot 2

Pumping

category: