Θανάσης Ντελής Bmx Rider

Είναι τελικά ο Θανάσης Ντελης ακόμα ένας μικρός που δείχνει να έχει τα κότσια ενός bmxer που ισα ισα καταφέρνει να σταθεί πάνω στο ποδήλατο και να κάνει τα κόλπα του με όση δύναμη μπορεί να βάλει για την ηλικία του και να μας αφήνει με ανοιχτό στόμα για αυτό που πρόκειται να δούμε.
Δείτε το παρακάτω video και μια μικρή εικόνα για το ποιος είναι και αποφασίστε μόνοι σας αν του αξίζουν πολλά μπράβο για αυτά που κάνει. keep on riding Θανάση..

Το όνομα του Θανάσης Ντελης είναι 12 χρονών πηγαίνει 1η γυμνάσιου και άρχισε να κάνει bmx από την πέμπτη δημοτικού μόνος του και χωρίς καμιά βοήθεια ξεκίνησε τα πρώτα του βασικά κόλπα.

Η αρχή έγινε βλέποντας κάποιους μεγαλύτερους να κάνουν κόλπα με το bmx στην γειτονιά και η συνέχεια ήταν στο σπίτι ψάχνοντας στο YouTube ότι είχε σχέση με bmx videos.

Του αρέσει να κάνει γενικά ποδήλατο αλλά το bmx είναι που εντυπωσιάζει περισσότερο σαν άθλημα για τα κόλπα που έχει και το αίσθημα που προσφέρουν αν και πολλές φορές τα ατυχήματα δεν λείπουν χωρίς όμως να πτοείται από αυτά.

Το σχολείο δεν είναι ο καλύτερος φίλος αλλά πάντα καταφέρνει να έχει καλό αποτέλεσμα και αρκετή βοήθεια από την οικογένεια σε ότι κάνει.

Θαυμάζει το στυλ του Stevie Churchill κάνοντας σχέδια να γίνει όσο πιο καλός μπορεί στο bmx ακούγοντας ελληνική ραπ μουσική και μαζί με τους φίλους του εύχονται κάποια μέρα να φτιάξουν ένα πάρκο για bmx στην περιοχή τους.

Η ηλικία του τον δυσκολεύει να βγαίνει μόνος για ποδήλατο αλλά θα σκαρφιστεί κάτι και θα καταφέρει να βρεθεί με τους φίλους του για λίγο η ακόμα καλύτερα με τον μεγαλύτερο αδελφό του που θα τον φιλμάρει όταν χρειαστεί.

Είναι αρκετά καλός με πολλές διακρίσεις σε πολεμικές τέχνες ευχαριστώντας πάντα τους δασκάλους του επίσης το bike for life για ότι του έχει προσφέρει τον αδελφό του και τον Δημήτρη για τα videos που ανεβάζει στο YouTube.

Δεδομένου ότι το ποδήλατο είναι πλέον μέρος της ζωής μου προσπαθώ και προσέχω σε ότι κάνω να μην στεναχωρω τους γονείς μου με τα ατυχήματα μου και τους ευχαριστώ για την υπομονή τους”.

category: